Suosittu lastentarhanopettaja sai potkut TODELLA typerästä syystä!

Kelly, äitiopettaja, joka ylpeilee työstään ja tähti hänen pikkupoistiensa joukossa, joutui järkytykseen koulun koulun johtajan kertoessa, että hän oli vaikeuksissa “hänen raskasta Instagtam-valokuvistaan”.

 

Nuoren naisen koettelemus alkoi, kun hänen oppilaansa äiti törmäsivät hänen kuvia sosiaaliseen mediaan, jonka hän oli liian seksikäs opettajalle. Äiti kutsui ylimääräisen PTA-kokouksen, jossa hän ilmaisi syvän huolensa huomisesta esimerkistä, joka tämän lapsille asetettiin. Huolimatta siitä, että jotkut vanhemmat puolustivat Kellyä väittäen, että hän oli erittäin hyvä työstään, että heidän lapsensa rakastivat häntä ja että hän voisi tehdä mitä ikinä hän halusi yksityiselämässään, konservatiivisemmat äänet vallitsivat.

“Opettajien pitäisi johtaa esimerkin avulla”, Kellyn kriitikot väittivät.

Tämän jälkeen vanhemmat pyysivät lastentarhanopettajaa keskustelemaan Kellyn kanssa ja pyytämään häntä poistamaan nämä seksikkäiset kuvat sosiaalisesta mediastaan.

Kelly oli hämmästynyt kuulemaan pomoansa kertoen hänelle, että jotkut vanhemmat olivat jopa pyytäneet irtisanomistaan, jos hän kieltäytyi irrottaaksemme kuvia Internetistä. Häneltä pyydettiin myös lopettaa provokatiivisten valokuvien lähettäminen verkossa.
Ensimmäisen shokin jälkeen Kelly selitti, että hän oli hyvä ammattilainen, että hän oli erittäin koulutettu lastentarhanopettajaksi – hänellä oli sekä perus- että post-grad-tutkinto – ja että hän työskenteli töissä ja käyttäytyi juuri niin kuin hänen pitäisi .

Hänen oppilaansa rakastivat häntä biteille, sillä hänen luokkansa olivat aina tehneet oppimisen hauskaa ja ennen tätä tapausta vanhemmat eivät voineet lopettaa kertomalla hänelle kuinka onnellisia he olivat opettaessaan lastensa.
Mutta yhtäkkiä, ei mitään väliä, paitsi hänen pouty huulet sosiaalisen median, tai onko poseeraus uimapuku oli sopiva vai ei.

Kelly, jota ei herätetty häpeään ruumiistaan, kieltäytyi luopumasta siitä, että hän ei löytänyt mitään vikaa näistä valokuvista.
Tulevina viikkoina paine kehittyi jatkuvasti, ja Kelly joutui puolustamaan oikeuttaan ilmaista itseään, mutta hän halusi yhä enemmän yksityiselämässään pomoaan, vanhemmistaan ​​ja jopa kollegoistaan, jotka eivät pitäneet kielteisestä huomisesta. niitä kaikkia sen jälkeen.
Jonkin ajan kuluttua hän päätti jättää huomiotta vihamieliset sähköpostit vanhemmilta ja loukkaavia kommentteja hänen sosiaalisesta mediastaan ​​jopa ihmisiltä, ​​joita ei ole koskaan tavannut.
Mutta viimeinen olki Kellylle, oli löytää “liekehtivä” spraymaalattu hänen etuovesta palatessaan töistä jonain päivänä.

Hänen valokuvagalleriaansa valitsi hänelle yhden lumoavimmista ja seksikkäimmistä valokuvistaan ​​ja kirjoitti Instagram-nimensä alla: “Sinä et ansaitse minua”, ja heti alkoi etsiä uutta työtä.

Hän ei kuitenkaan saanut tarpeeksi maksettua tuosta koulusta.
Kelly tajusi, että se ei kannattanut puhua järkevää ihmisille, joilla oli sokea. Loppujen lopuksi hän oli hienoa hänen tehtävänsä ja jokainen koulu olisi onnekas, jos joku olisi saanut akateemisen pätevyytensä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *